Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Therese

De där grenarna
Som kantats av frost
Dem som härdat frusna tårar
Kalla vindar
Kalla vintrar

Men som blomstrar med våren

Som äppelträd
Det krävs två för att få dem sötaste äpplena

Låt mig hjälpa dig blomma
Låt mig få cidern dess sötma och brus




Övriga genrer av Suddad
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-03 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suddad
Suddad