Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökes, finnes ej.

Den där kontrollen du vet
Den där makten över att kunna styra sitt eget liv
Finns den?

I så fall, vart gick det fel då jag tappat den?

Du tyckte mitt var ditt
Och nu sitter jag här
Utan varken ditt eller datt
Eller mitt

Jag kan se dig någonstans där i perforin
Som i en immig bubbla
Efter alla flåsande andetag

Jag har kämpat, det ska du veta
För vi hade något fint, du och jag mitt liv

Vi har skrattat, gråtit, sörjt och dragit lärdom tillsammans.
Men nu står jag här urblåst
Utan andetag
Utan skratt
Utan sorg
Utan framtid
Bara minnen av det fina vi haft.

Du där
Du som snott mitt liv, min kontroll
Vänligen lämna tillbaka i närmsta brevlåda

Tack!




Övriga genrer av Suddad
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-07 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suddad
Suddad