Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lilla flickan

Den lilla flickan gråter,
Av ilska mot alla män,
Som har söndertrasat hennes liv.

Den lilla flickan,
Blev aldrig älskad,
Bara utnyttjad och övergiven.

Den lilla flickan minns,
De kalla händer trevandes över hennes kropp.
Hon stänger blicken och flyr till sin låtsasvärld.

Den lilla flickan,
Blev aldrig älskad,
Hennes själ är söndertrasad.

Den lilla flickan,
Är fylld av hat mot de män,
Som krossade hennes drömmar om att kunna älska.

Den lilla flickan,
Blev aldrig älskad,
Bara slagen och utnyttjad.

Den lilla flickan,
strävar efter att lära sig älska igen.




Fri vers av Veronica Eriksson Blok
Läst 529 gånger
Publicerad 2006-03-19 10:06



Bookmark and Share


  Freeman
Jag gråter när jag läser dina ord...det finns även män/killar som delar ditt öde, alla dina känslor. Så starkt, för oss som vet...
2006-12-07

  Love Dragon
En sann bild för många fler än man vill. läs gärna *I onskans Händer*
2006-07-01

    Porslinsdockan
Så stark och sorgligt! Hoppas den lilla flickan kommer att bli överöst med massa kärlek!
2006-03-19

  Daniel_78 VIP
jag vill bara skrika..
2006-03-19

    Richard
Mycket sorgligt.
Hoppas att hon kommer igen.
2006-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Veronica Eriksson Blok