Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sträckning...


Segraren

Jag hoppas att du fick
en ordentlig massage
när i nacken fått en
sträckning....

Se nu till att ta
tigerbalsam på...

Så hoppas jag att vi på bokrean
kan gå du å jag...
Då gäller det att du min
skinnjacka kan sälja...

Jag har sett böcker
som jag skulle vilja ge dig
å tjejen din...

Kram på er...




Övriga genrer av Helene Bohlin Lelle....
Läst 272 gånger
Publicerad 2014-02-24 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Bohlin Lelle....
Helene Bohlin Lelle....