Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text analysen...


DRAMATEN

Bearbetningen utav
Hemkomsten med H.Pinter

Det har jag på drama skolan gjort..

Ett mäkta arbete...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Helene Bohlin Lelle....
Läst 429 gånger
Publicerad 2014-04-30 00:21



Bookmark and Share


  Helen Bohlin lelle
Drama center Göteborg

2022-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Helene Bohlin Lelle....
Helene Bohlin Lelle....