Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad en äkta kämpe, krigare och medmänniska


Krigare

När lusten togs ifrån dig
När allt det vackra dog
När din livsglöd slocknade
Det var först då vi förstod

Hur ditt lidande skapat ett obeskrivligt inre kaos
Ett öde vi aldrig trodde fanns
Hur en underbar människa som du
Kan bli tvingad till en livsfarlig dans

Men du bär på en overklig inre styrka
Du har blivit tilldelad nio liv
Du är en sann krigare min vän
Du går segrande ur varje strid




Övriga genrer av Mr Inkognito
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-26 02:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Inkognito
Mr Inkognito