Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu ett andetag närmare dig

Sorg och saknad river i mitt bröst.
Efter alla år vi haft tillsammans är du nu borta.
Smärtan inombords bedövar,
orkar inte hålla min fasad,
orkar inte le åt alla välmenande kommentarer.
Kan de inte se att jag bara är halv?

Jag vet att tiden läker,
och jag vet att livet vänder,
men du saknas mig i min ensamhet,
och jag räknar varje andetag tills vi ses igen.




Fri vers av Teija Majava VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-02-26 12:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2014-11-10

  Heikki Hellman
En berörande uttömmande självuppgörelse. Inte mycket att lägga till. Jag anser att du är stark nog att du klarar dig!
2014-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Teija Majava
Teija Majava VIP