Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det behövs inga ord för att visa sin kärlek


Utan ord

Kärlekens tecken strödda framför mina fötter,

leder mig in i din varma famn,

till den plats jag älskar mest av allt.

Även om dina ord inte alltid räcker till

för att beskriva dina känslor,

känner jag all din kärlek och omtanke

i din omfamning.

Jag är din.

Du är min.

För all tid.




Fri vers (Fri form) av Teija Majava VIP
Läst 19 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-06-20 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teija Majava
Teija Majava VIP