Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

// Min vän förakt \\\\



Du är min vän...
föraktad...
Du...min vän...
illa omtalad...
förtalad

försvunnen
men aldrig
saknad

se min vän
din väg är
nattens

förvirring
stulna
planer
skapar
illusioner
som inte är dina
avslöjad
blir du
aldrig erkänd
och aldrig böjd till att försvara

Vi ses kanske igen
min vän
förtalad




Fri vers av King ink
Läst 679 gånger
Publicerad 2006-03-19 15:21



Bookmark and Share


    NoMi F
O en sådan stark poesi
Förtalad-föraktad
Stackar den
Starkt skrivet
2006-03-20
  > Nästa text
< Föregående

King ink
King ink