Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För nya, för obekanta, för okända...för att det har försvunnit...


Morbida uttryck


Nu släpper vi det gamla
nu släpper vi in det förträngda
som vi inte ville låtsas om...förut

\"Det är nya tider nu\"
skriker någon från ett hörn
men det hjälper inte

när någon annan briserar vilt i ett annat hus
en tankebyggnad så stor
byggd på tvivelaktiga valar

av osäkra händer
utan plan eller ritning
far vi vilsna i drömmar om vad som kunde varit

men så sällan går vi ut
som dom vi verkligen är
i dessa morbida uttryck

finns det inget utrymme
för gammalt ihåligt
släpp fram, det förträngda-sanna-ärliga, så kommer vi att svara




Fri vers av King ink
Läst 762 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-01-05 11:46



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Bra dikt lite tungt för min hjärna.
\"släpp fram, det förträngda-sanna-ärliga, så kommer vi att svara\"
och jag svarar, Visst! är det nya tider...
2007-02-04
  > Nästa text
< Föregående

King ink
King ink