Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var någon på radion..

Det var någon på radion
som kläckte fina ord
och smarta kommentarer
om hur man skulle se på livet.

Jag tror inte jag förstod
vad han pratade om,
kanske var det eftersom jag
aldrig lärt mig ta den enkla vägen.

Han gjorde mig osäker,
fick mig att inse att jag
alltför ofta befann mig i
riskzonen för mina principer.

(Men hellre gråzon
än rent svart/vit.)

Men mina drömmar förblir i färg,
även när jag skräms till sömns
av mina egna tårar.




Fri vers av Siera
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-03-21 20:00



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jag kan förstå vad du menar....det där om smarta kommentarer o fina ord...sånt finns det mycket av...oftast kläcks dom av såna som inte har någon livserfarenheter what so ever....förresten brukar du se på Dr phil....det finns många som kallar honom för kvacksalvare...fast då satt han ju inte där..i tv - rutan...han är min stora idol...sååå kunnig o duktig...hur många har han inte hjälpt...och det är väl det som räknas....dettta var bara lite pladder...du har skrivit en dikt som jag tycker mycket om pga just första versen...den är speciell....skapar funderingar...
2006-03-21

  vintervila
HERREGUD! denna är mäktig.

"(Men hellre gråzon
än rent svart/vit.)

Men mina drömmar förblir i färg,
även när jag skräms till sömns
av mina egna tårar. "

du är riktigt, riktigt duktig. Jag älskar ditt sätta att skriva på..
aah, denna blir bokmärkt =)
2006-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Siera