Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknar

jag minns att det var länge sedan, men när jag tänker på henne så känner jag att det växer,
men nånting drar mig hem igen, nånting jag inte förstår.
jag ignorerade att du grät.......sorry visste inte vad jag skulle ha gjort.

jag väntar tills imorgon för att åter få se dig le............
snälla ta bort min sorg som du finner i mitt hjärta...

jag hoppas att det inte är mer slösade år
och inte mer slösade tårar..................vill inte gråta mig till söms.........saknar dig så!!




Övriga genrer av ozzian
Läst 545 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-21 21:14



Bookmark and Share


  Herself
jag gissar på att de inte är mej du skriver om iaf,
och varför blocka mej?
Hatar du mig så....
Miss the times we had before the world collapsed
2006-03-22
  > Nästa text
< Föregående

ozzian
ozzian