Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets ironi?

varför händer det?
Saker som man verkligen vill ha men absolut inte kan få och sen får man det ändå och man vet att man inte kan behålla det... vad handlar det om?

Är det bara livet som spelar oss ett spratt?




Övriga genrer av Ghali
Läst 356 gånger
Publicerad 2006-03-22 22:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Spratt? Snarare visar sin goda sida ju;)
2006-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Ghali