Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det verkligen så?

Någon sa en gång till mig..

Tiden läker alla sår.

Är det verkligen så..?

Om det nu verkligen är så..

Hur lång tid tar det innan alla sår är läkta?

Finns det vissa sår som aldrig läker?

Jag har även hört att man lär så länge man lever..

Så jag får väl fortsätta att leva..

Hoppas att jag en dag får veta..

Verkligen veta säkert.

Att tiden läker alla sår..




Övriga genrer av Ghali
Läst 385 gånger
Publicerad 2006-05-01 02:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ghali