Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

10 år

Det där som en gång kanske skulle kunna vara rätt
Men blev fel
Men blev något som känns så rätt
& nu står jag här med känslor

Och väntar på fel(et)

Snälla säg inte att jag har ensamrätt..




Övriga genrer av Suddad
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-23 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suddad
Suddad