Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ge mig evig sömn?



Att jag har träffat och lärt känna dig har fått mig att börja känna att jag är ensam i de flesta sällskap.

Du har blivit min pusselbit, mitt hjärta, oersättlig och underbar.
Jag älskar dig och behöver känna din närhet, din hud.

I mina drömmar somnar jag bredvid dig varje natt.
Håller om dig, kramar och kysser dig.

När jag vaknar på morgonen och märker att allt bara kommer att förbli drömmar under sömn, vill jag bara somna om och fortsätta drömma.




Övriga genrer av Ghali
Läst 376 gånger
Publicerad 2006-03-23 00:28



Bookmark and Share


  curra
ohh jaa! Känner igen det där så starkt..!!
Väldigt fin text och bra skrivet!
2006-03-27

  yoyyo
aa känner igen det där när drömmar är bättre än verkligheten. fin text
2006-03-23

    ej medlem längre
vacker dikt med så sorglig mot slutet
2006-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Ghali