Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte just nu

Vi är inte alltid olyckliga
Det är inte alltid så här
Det finns tider då också vi känner oss stora
Betydelsefulla
Speciella
Glada
Lyckliga.





Men inte just nu



Inte idag.




Fri vers av Amalia Santesson
Läst 306 gånger
Publicerad 2006-03-23 17:33



Bookmark and Share


  Sofiapoema
Åh, va fiiin! Kan höra dig säga dig! Jag lägger denna kritik efter mina egna erfarenheter av ditt sätt att tala. !!!
2006-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Amalia Santesson
Amalia Santesson