Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl sorger

Jag får ännu en chans.

(Jag vill se solljuset
väcka mina vinter-trötta,
Tomma, Tårfyllda ögon.)

Det var inget du sa.

(Det var jag som gjorde
så att allting kändes
lättare, på egen hand)

Du tvingade iväg mig.

(Fick mig att springa ifrån den
jag trodde jag var, så jag var
tvungen att finna MIN egen väg)

Vägen till det lyckliga livet.

(Eller det jag tror gör mig
lycklig, ger mig styrka
att torka bort mina tårar.)

Farväl sorger.

(Vi ses inte på ännu
ett tag, jag behöver
skratta lite nu.)

Farväl.




Fri vers av Siera
Läst 490 gånger
Publicerad 2006-03-24 06:32



Bookmark and Share


  vintervila
denna var bra, precis som alla dina andra skriverier.
men den ligger inte på samma nivå som dina andra skriverier.
fortsätt skriva, du kan ännu bättre ;)
2006-03-27

    Bodil Sandberg
Så snyggt du har fångat självständigheten och modet....ut i livet...mot äventyren...
2006-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Siera