Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LySten

 

Sparkar mörktgult med skorna

gräs som inte kastat gammelklädnad

 

Mina hänger fortfarande

på mina axlar men jag är öppnad,

springer snart naken in i ljuset.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 502 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-16 10:14



Bookmark and Share


  aol
Tycker mycket om
2015-04-16

  Lena Själsöga Keijser
tycker mycket om
meningsinnebörden i detta
2014-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP