Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ludde.


RotsKott

 

 

Rotskott

 

Förnam du

livet som en snålblåst

omkullkastande

eller gjöt gyllengul

bågen du trädde igenom

som en nykvasting, len och fin i barken, du vet

jag höll dig, då som nyfödd

håller dig var dag

 

ett litet vide vigd till liv.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-18 19:59



Bookmark and Share


  walborg
Kärleksfullt
2014-04-18

  Lena Själsöga Keijser
...vackerskott
2014-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP