Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

strÖmma, vårpoesi.

 

 

Som en liten nyfiken stenskärva

ser jag min bäck brista och strömma

funderar lika stort som stenar gör

vadan denna våren må gömma

 

skymd av stänglar, det är sälgens hängen

vilar jag helt lätt på strandsängen

 

Bryskt att vakna i stridig kyla

även om man nu är en sten

väntar jag sommarens vänliga hetta

då jag i svalkande vatten dinglar mina ben.

 




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-30 11:17



Bookmark and Share


  ULJO
ljuvligt
2014-05-01

  poetryGirl
härlig känsla
2014-05-01

  aol
gillar
2014-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP