Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såriga knän

Jag ramlade av gungan

slickade av stenarna från mina knän

Tårarna skrek efter luft

men drunknade

Jag rullar in mig i mitt hår

stoppar saxen under min hud

Nu ska jag leka kurragömma

och räkna till oändligheten




Övriga genrer av Starcastle22
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-30 15:43



Bookmark and Share


  Smultris
*Nu ska jag leka kurragömma

och räkna till oändligheten*

äntligen poesi... så sällan jag hittar det abstrakta i folks ord nuförtiden.
2014-05-02

  blaite
Love it
2014-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Starcastle22
Starcastle22