Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näringsrik lärorik dag

Till frukost åt jag hans ilskna darrande kött

Hans kinder liknande en hamsters

så fulla av coarnflakes

läpparna sönderfrätta av den bittra sanningen

pannan så het av kärleken

som blivit till giftiga taggar i tinningarna

Han brände min tunga med sitt knapriga fläsk

hans ord jag svalde och kräktes

Hans skuld en brusande c-vitamin i mitt glas

Hans ångest bredde jag på min smörgås

Till lunch blev jag bjuden av herrar professor så flott

en gryta gjord på mina inälvor

med redning av utredning

Mitt blod så rött och vackert

i en vit platsmugg

Professor lagade till efterrätt en sorbet

av arga små apor

Till kaffet fick jag koncentrerad oförmåga till kontroll

fint neurotiska upplagda på ett silverfat

Tackade så vänligt för lunchen

utan att vara mätt

Till middag ska jag laga till maten

skrapa av fiskfjällen från mina ögonlock

lite fruset vitt från min ena fena

Koka och krydda med lagerblad från min faders krans

Plocka äggen från min äggstock

och göra en god sås

Äta en banan

innan han kommer hem

och vara mätt

på hungern




Övriga genrer av Starcastle22
Läst 211 gånger
Publicerad 2014-05-18 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Starcastle22
Starcastle22