Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fina färger, är det jag tycker om


i mammas rum
finns massor av blå färg
i hallen
finns det massor av grönt
som är skönt
i köket
finns massor av gul
och undervart vaker gul
i vardagsrumet
finns massor av orange
slut!




Fri vers av Tean
Läst 492 gånger
Publicerad 2006-03-26 20:19



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
ja du och jag
och alla färger
visst blir det en härlig
kletig färgröra?
Puss!
2006-06-04

  zaphod
De va en hel hög med fina färger!
2006-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Tean
Tean

Mina favoriter
Lilla frö