Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte skriven på det sätt jag brukar, mycket kortare.. vet inte riktigt vad jag tyckte om den egentligen:S


Bara en gång..?

Alla falska
låtsas
skratt

De är över
tror
jag.

Jag ler inte.

jag utstrålar
äkta
lycka.

Kan en söndrig
flicka
men hål i härtat

Le stort
och
innerligt?

(Låt oss hoppas.
Att
Allt kan sluta väl.)

Bara en gång.




Fri vers av Siera
Läst 389 gånger
Publicerad 2006-03-27 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Siera