Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en enligt mig medioker text i väntan på att min skrivkramp ska släppa får man göra några slddriga försök till dikter...


Kanske bara jag

Du får inte
bli förälskad.

(Inte utan mig.)

Du får inte älska
någon annan.

(Bara, bara mig.)

Inte ens om
personen gör dig
lycklig.

(Det ska vara jag.)

Kärlekens rena
egoism talar klart
till oss alla.

(Ingen ser den.)

Kanske bara jag,
Bara jag...?




Fri vers av Siera
Läst 311 gånger
Publicerad 2006-03-29 23:08



Bookmark and Share


  marianela
Fint.

"Du får inte
bli förälskad.

(Inte utan mig.) "

är en intressant synvinkel på det hela. Säger så mycket om hur ogärna man blir lämnad bakom, efter.
2006-04-06

    Bodil Sandberg
Nej såna här tankar är inte egoistiska...det är drömmar som man måste få drömma....jag tycker om din dikt...
2006-03-30

  Wretling Erik
Igenkännandes * ler *
2006-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Siera