Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt blev fel

Ni kan inte fårstå.

Kärlek kommer inte
för att man ber den.

Inte heller för att man
gjort sig förtjänt.

(Det kvittar om du
fick alla rätt på
förra matteprovet)

Men du kan lura
dig själv att tro,

För det blir aldrig mer
än påhittade känslor, vännen.

(Och det var dessutom
jag som fick alla
rätt på provet.)

Men det hjälpte inte.

(Fast jag förstår
i alla fall Varför.)

Allt blev fel.

(Trots alla rätt)

Förrvirring.




Fri vers av Siera
Läst 315 gånger
Publicerad 2006-03-30 18:01



Bookmark and Share


  vintervila
och du tar mig med storm vännen, gång på gång =)
.. och jag som har Ig i matte.
2006-03-31

    Bodil Sandberg
Nej kärlek kommer inte för att man ber den...den väljer sina egna vägar...kanske den står i dörren när man minst anar....med svaret på matteprovet i handen...
2006-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Siera