Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledigheten

Äntligen är ledigheten här
en tid att få vara precis som man är
värmen har hittat hit
medan jag har stressat under allt flit

Äntligen vila
och kroppen får smila
Nog har man betalat ett högt pris
när allt man orkar några dagar är att sitta still
Värk i hela kroppen
väldig trötthet
kroppen så ut-stressad behöver få varva ner
så det blir mitt projekt

alla som tycker att man borde det ena eller det tredje
får återkomma

nu är jag ledig




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-29 13:53



Bookmark and Share


  stefan.g
Känner igen det...må gott mannen!
2014-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP