Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
B


Rummet

Dina försvunna ord rinner inte av mig.
De gräver sig fast och hugger in.
Biter tag i varje påbörjat andetag.
Gjorde jag inte allt du bad mig om
Är det här jag kasserar mitt värde?
Nu vänder du dig och somnar om
Jag sväljer tystnad i svallvågor
och önskar mig mina plågade skrik tillbaka




Fri vers av Nka
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-14 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nka