Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fullkomligt ärligt fan om jag inte fick läsa är jag otroligt ledsen. det bara hände. Ja det handlar om dig. Det handlar nästan alltid om dig. Jag kan inte skriva om något annat längre.


Direktiv

Se men inte höra
inte låtsas om och helst inte känna
alls

Jag är så jävla dålig på det här
vill inte invardera eller gräva
vill knappt finnas

(Hen vill att jag finns
De vill ha mig här
tror jag)

Men jag saknar dig så mycket att det gör ont
skär sig in under skrapsår och blåmärken, vinkvällar och fimpar.
I min senaste dröm hade du vitt hår
finns inga färger kvar
på det här jävla språket




Fri vers av Nka
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-18 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nka