Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett litet inlägg om valdebatt, vapenexport och annan skit!


KonstitutionsUtskottsValsen

 

Vi har ett utskott vi

Fast det skiter vi i.

Här behandlas ej rätt eller lag.

Bara att vi få.

Låta käften gå.

Gör ju i sanning vår dag.

Ja det gör ju i sanning vår dag.

Ref:

Ja sanningsvalsen den går.

Mellan grynnor och genom snår.

Det spelar ej alls någon roll hur den slår.

För denna valsen är vår.

 

Frågor som ställs.

Över borden det skälls.

Målet är sanning så klar?

Fast med rätt retorik.

Begravs alla lik.

Om vilka man avkrävs ett svar.

Ja om vilka man avkrävs ett svar.

 

Ref:

För sanningsvalsen den går.

Mellan grynnor och genom snår.

Det spelar ej alls någon roll hur den slår.

För denna valsen är vår.

 

Man slår an ett ackord.

Men är inte för hård.

Här gäller bannor i lagom mängd.

För nå´n dag vet du vad.

Kan du vara jag.

Å då vill man ju inte bli hängd.

Nej då vill man ju inte bli hängd.

 

Så jag tar ett steg.

Och du följer med.

Vi kan våra turer perfekt.

För uti vårat skrå.

Det funkar bäst så.

Vi är i det närmaste släkt.

Ja vi är i det närmaste släkt.

 

Ref:

Så sanningsvalsen den går.

Stor sak i om Ni inget förstår.

Ja vi skiter ju vad det i lagboken står.

För denna valsen är vår.

 

 

Gunnar Asp




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Gunnar Asp
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-05 19:35



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Ja i politikens grytor kokar hemlighetsmakeriets bittra soppa och ingen vet vad för skit den egentligen innehåller! Smakupplevelsen förmedlar du mycket fint i denna visa!
2014-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Asp
Gunnar Asp