Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sönder.

Ett maniskt infall genererade progressiv dekadens
jag njöt.
jag led.
Jag gjorde bort mig.

Och under tiden susade vinden omkring mig som en miljon röster

Ingenstans går någon säker, inget är säkert - det är säkert

Livet
Lyckan - lidandet
Döden
Sorgen

Plötsligt spolas man upp och inser vad man ställt till med.

Vad man förstört
Hur man bränt skogen och gräset bakom sig, medan man sprang

Känslan av lättnad när man slår sönder den där ölflaskan för att känna vasst glas skära sönder ens livförsörjning då man mosar den med all kraft mot strupen. Vener, senor…

Nedräkningen. 10, 9, 8 , 7…

Besvikelse när man upptäckte att man inte vågade. Det var för grisigt, för mycket som kunde gått snett.

Klockan är 3.00 på natten. Telefonen är död.

På fel hållplats, i fel liv mitt ute i ingenstans

Detta är Ingenting.




Fri vers (Fri form) av peppermint
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-06 17:51



Bookmark and Share


  ignore_this
Gränsen mellan liv och död.
Valet mellan att dö eller att leva.

Kom ihåg att ingenting är mer än någonting.
Bra skrivet!
2015-02-21
  > Nästa text
< Föregående

peppermint
peppermint