Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång var jag oxå söt


Jag ser på bilderna från förr
Den söta flickan
Hon som var jag
(eller var det jag som var hon?)


Föräldrarnas första barn
Farföräldrarnas första barnbarn
Morföräldrarnas första barnbarn


Jag var hon som alla ville vara med
Vareviga lediga stund ville dom ha mig
Allihopa, ville vinna min kärlek


Då liksom nu var den som gick vinnande
Den som inte fejkade och ärligt ville vara med mig
och som inte bara ville ha mig som en trofé



Flickan från förr
Finns i mig
Djupt

Flickan som alla ville vara med
Har förvandlats
Till
Flickan som ingen ser i ögonen





Fri vers av Mystery
Läst 647 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-01 23:35



Bookmark and Share


  Nem
Vilken spännande dikt om en bild av en person, ett jag.
Jag tycker om den, och den väcker många sorters känslor i mig.
Du kanske har ett stavfel: "Vereviga" kanske ska vara "vareviga".
: )
2006-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Mystery