Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Äldre dikt jag skrivit tidigare.


När helvetet fryser till is

Helvetet öppnar sina portar
och ber dej le igen
Du gör det givetvis inte
för vad får du ut av det?
De håller sanningen
bakom ryggen
tror att du inte ska se den

Men de vet inte att
du alltid är ett steg före
för de har inte en aning
om vem du är

Det är det som kommer bli
deras bakslag

Helvetet öppnar sina portar
och ber dej le igen
- I helvete heller!




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-09 04:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skåpmat som håller över tiden.
2014-09-14

  Lars Hedlin
Stark och bra skrivit!
2014-09-09

    ej medlem längre
Det är nog inte mycket att le åt!
2014-09-09

  Maria Sundelin VIP
Klok uppmaning.
Kramar
2014-09-09

  ULJO
Där ser man även gammalt duger.
2014-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP