Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ljusaste stund


i ljusaste stund

flyter mörkaste skuggor

bakom dina ord




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 331 gånger
Publicerad 2006-04-02 12:21



Bookmark and Share


  Anders P VIP
brist på tillit?
2006-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP