Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksam

Jag föll handlöst
hjälplöst seglade jag ner
och landade på en bädd av dun

I mörkrets famn
ni fann min låga
på en veke utan eld

En gnista tändes
i svårmodets tid
mot ljusnande himmel

En brinnande längtan
ur askan växte
i soluppgångens sken

Står tacksam
inför livets grönska
med blicken mot stjärnorna





Fri vers (Fri form) av Peca9600
Läst 168 gånger
Publicerad 2014-09-29 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peca9600