Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

diG

 

 

Det är som hemma, överallt

bara du är här

i den där nöden och lusten

är det valet som bär

 

vi valde varandra, och väljer igen

genom allt

älskar dig överallt och

alltid tusenfallt!




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-03 15:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så enkel men rakt förmedlad i känsla. behövde läsa den här typen av ord. får mig att tänka på någon alldeles speciell. tack
2014-10-07

  KYREUS of Sweden
Så rart & genuint.
2014-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP