Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om djur

djuren är det bästa jag vet!
som hunden tyker jag väldigt mycke om.
Å katten är så kelig.
vilket är ditt favorit djur? är de gris?
eller så kan det ju vara häst!




Övriga genrer av Tean
Läst 618 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-03 16:25



Bookmark and Share


  harriet
Jag gillar också djur. gillar alla djur faktiskt, men hundar & marsvin är nog favoriterna :)
2007-10-06

    Noyle
Skrattade när jag läste din text. Så sprallig, man ler med hela ansiktet. :)
2007-03-03

  Albert
min katt är allra finast, Zorro, heter han
2006-06-24

    Allan_i_Dalen
jag tycker grisar är charmiga
katter är fina också
o hundar är roliga
2006-05-29

  Ord
Älskar också djur !

mmm tycker mycket om grisar, då de är så kloka och sällskapliga,
men de luktar STARKT :-/ *skratt*

Hundar är nog mina favoriter ändå..
de är vänner så som man vill att vänner ska vara !

Tack för att du skriver så fint Tean !

/ Crister
2006-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Tean
Tean

Mina favoriter
Lilla frö