Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vrak

det regnade inatt
och när jag vaknade hade hela staden drunknat

men inte jag!

nej, jag simmade vant upp till ytan
och där; ovanpå spillrorna
(av allt som inte längre verkade så viktigt)

skrek jag:

"var det här allt?"
"kom vi inte längre?"




Fri vers (Fri form) av Treski
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-22 17:25



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du kom upp till ytan
du ser upp över ytan

och
vad är detta allt
samt längre

ditt språk är rent
det tycker jag om
2014-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Treski