Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
intedunuigenintenu


Lä. kära

 

 

jag har stängt alla dörrar,

haspat alla fönster

jag vill inte öppna igen,  

 

 

det stormar så därute




Fri vers av Yrre VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-24 08:01



Bookmark and Share


  ULJO
Alltid fint att ta del av dina texter
2014-10-24

  Undine
Bra beskrivet. Känner igen mig.
2014-10-24

  TT
...mycket bra text som berör...
2014-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP