Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

novEmber

 

 

 

Kom November, jag är modigare än du

vågar blomma i det fallande mörka

inte varsamt lägga mitt jag till vila

omfamna denna ljuvliga glömska

 

jag vill inte resa min väg med ivriga vingslag

låta drömmarna fly iväg med vindar

eller gömma mitt mörka i slutna rum

stänga alla öppna grindar

Nej,

Jag vill dansa mitt ystra trots ögon i regn

ödmjukt se allt det vackra öppna

för det finns så mycket att våga till

vägar oprövat löpna

 

händer som vill hållas ömt av en vän

skratt som vill rinna ut fritt

November, hos mig är du ljus och glädje

och ett hjärta fullt av tillit.

 

 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-10-29 07:30



Bookmark and Share


  Lärling
Mycket fint!
2014-11-02

  ULJO
Kanonbra
2014-10-29

    Birgersdotter VIP
Underbart livskraft och vilja.Bra
2014-10-29

  Anya VIP
Fint möte...tack för tipset...tänker också möta november så här.
2014-10-29

    ej medlem längre
Fint skrivet! Kram
2014-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP