Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla helgon men speciellt du

När jag var liten var jag rädd för mörkret
för tysta rum och för tomma hus
jag svalde alla reflexer lydigt
head first, going strong
vet du
att ditt namn är den besvärjelse jag viskar i mörkret
för att hitta ljuset
vet du
att det hjälper




Fri vers av Nka
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-30 00:33



Bookmark and Share


  ing
väldigt fin text. kommer plötsligt ihåg hur jag som liten också hade ramsor, texter som besvärjelser mot ondska, allt farligt som skrämmer. som böner om bevarad oskuld
2014-12-10

  Anders Johan Borgström
raden om besvärjelse och mörkret är helt fantastisk.
2014-11-21

  axveronika
fin
2014-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Nka