Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLÖJAN

en slöja förvandlar mitt ansikte
till ingenting

en djup sömn
vilar på mina axlar

och doften av galenskap
gör mig frisk

den är gjord av tankar
en slöja av tänkande

vikten är den enda återstoden

det är allt den är

viktlösa minnen
och betungande spår
av en aldrig sinande storm

jag kvävs
när jag yttrar dessa ord

en misslyckad existens


så detta är allt


detta är allt


...




Fri vers av Daybreaker
Läst 480 gånger
Publicerad 2006-04-05 02:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker