Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärleksdikt passande efter en träff


Att bara älska, älska dig.

Du har en utstrålning, en flickaktig charm
kände att jag inombords blev alldeles varm
ser dina vackra lockar i ditt yviga ljusa hår
du river upp sådana känslor som öppna sår

ditt vackra leende tände min kärleks låga
skulle kunna älska dig efter bästa förmåga
vill gärna ha dig på närmare distans
ser framför oss en kärleksfull romans

Du är så vacker, så öm och kärleksfull
Jag kan göra allt bara för din skull
som du är jag en glad, urbota optimist
vårt gemensamma liv blir aldrig trist

I ord och handling är jag inte diskret
utan jag söker din förtroliga intimitet
helt förtrollad, dina vackra ögon säger mig
att jag måste utan krav bara älska, älska dig.




Bunden vers (Rim) av Ulf G
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-11 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf G