Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frusna känslor gör sig illa på söndergråtna papper

Förlåt om det verkar
som om jag inte
bryr mig alls.

(Det är bara det att
när hjärtat fryser till is
har man inget att säga.)

Jag vill inte visa
hur orden sårar och
förstör mig på insidan.

(Vill inte höra era
medlidande ord och
försök till att förstå.)

Ni kan aldrig veta hur
det är att vara jag eller i
mina nyköpta kläder.

(Jag är inte den jag
borde eller vill vara, men
jag tänker inte förändras.)

Och tilllsist:

Förlåt mig, men frusna känslor
gör sig väldigt illa på
söndergråtna papper.

Dessutom kladdar bläcket
tills bara jag kan läsa orden.

(Och då enbart i
min trasiga fantasi.)




Fri vers av Siera
Läst 480 gånger
Publicerad 2006-04-05 16:55



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Här fängslar du med gripande poesi....förlåt om det verkar som om jag inte bryr mig alls...jag vill inte visa hur orden sårar...ni kan aldrig veta hur det är..jag är inte den jag borde...förlåt mig...ja jag citerar för det måste citeras...oerhört starkt från den unga poetissans hjärta...kram
2006-04-05

  vintervila
uh..
detta gör ont att läsa.
Jag bara älskar rubriken! ME LIKE (=
men jag väntar fortfarande på att du skall kläcka fram
en lika bra dikt som "det var någon på radion.."
fast jag gillade denna på ett sorligt men sött sätt.
hm, kan man säga så? nåväl, jag kan. ;)
2006-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Siera