Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imorgon bara tårar

Jag skrattade igår.

(Jag måste varit
galen som trodde
att allt skulle bli så
där bra som det bara
kunde vara med dig.)

En engångs företelse.

(För sen mindes
jag orden du sa:
\"Det är dem lyckliga
stunderna man inte
kan upprepa, älskling\")

Jag ser bara mörker.

(Jag ville säga att
du hade fel, men
samma lycka upprepas
aldrig har jag insett.)

Imorgon bara tårar.

Ge mig solljus igen.
Snälla.




Fri vers av Siera
Läst 392 gånger
Publicerad 2006-04-16 13:29



Bookmark and Share


  vintervila
Gumman, jag har saknat dina ord!
åh, denna var så fin så fin så fin. Och jag vet precis hur det känns.

(För sen mindes
jag orden du sa:
"Det är dem lyckliga
stunderna man inte
kan upprepa, älskling")

det är så sant och så hemskt att jag ååh, nu blir jag helt uppspelt!
damn, ja gillade denna=)
2006-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Siera