Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hmm.. Värt att tänka på..?


Det handlar bara om ord

Det handlar bara om ord.

Känslor ska hållas
utanför diskussionen.

Din åsikt får bara
grundas på ren fakta.

Intution är en
vilseledande faktor.

Allt som är mänskligt
ska helst undvikas.

Och så undrar folk
varför det känns som
om de förlorat något
på vägen genom livet.




Fri vers av Siera
Läst 312 gånger
Publicerad 2006-04-23 18:08



Bookmark and Share


  vintervila
älskling, dina ljuva ord värmer upp min annars så kyliga vardag:)
2006-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Siera