Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt blodomlopp

Den totala förrvirring
som lätt genomsyrar
alla tankebanor,
Finns i mitt kretslopp.

(Av vissa kallat
blodomlopp.)

Den blandas där med
Endorfiner och sorg,
till en grötig massa
som hindrar blodflödet.

(Och får en att tro att
allt kan skyllas på Ödet)

Och visst är det enklare
än att tro att man själv
är orsaken till alla problem
man inte kan lösa?




Fri vers av Siera
Läst 241 gånger
Publicerad 2006-04-08 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Siera