Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Element

Det doftar vår i november
April- vår.

Det faller från skyn
Så som jag
Men är rädd för nederbörden om det är utan dig

Jag förbereder mig på en utdragen vinter.




Övriga genrer av Suddad
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-19 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suddad
Suddad