Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är ren och jag är klamydia

Jag har dansat i leken
Både en och flera gånger
Jag har blivit kittlad ända fram till tortyr

Känt paniken i kroppen men inte kunnat sluta skratta
Destruktivitet som varit utom kontroll
Allt i hopp om napp i en fiskedamm




Övriga genrer av Suddad
Läst 219 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-11-19 23:25



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
oavsett hur mycket du dansar, hur ofta du fiskar, leker, skrattar, så kvarstår du som den finaste gudinnan
2015-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Suddad
Suddad